L´EDURNE ENS PROPOSA UNA....
COCA
DE IOGURT
Els
ingredients per a fer aquesta recepta són:
3 ous, 1 iogurt natural, 125 g
d'oli de girasol, farina, sucre, un grapat petit de sucre avainillat i
un sobre de llevat.
Els
utensilis que farem servir són: Un forn, una vareta de batre, un bol i
un motlle.
Els
passos per seguir la recepta són:
1. Primer, trenques
els 3 ous i remenes.
2. Després
tirem el iogurt i remenes.
3. Tirem 125 grams
d' oli i remenes.
4. Seguidament, tirem 215 g de farina i remenes.
5. Després
tirem 315 g de farina i remenes.
6. Seguidament, tirem un grapat petit de sucre avainillat i remenes.
7. Després
de tirar el sucre avainillat, tirem un sobre de llevat, remenes.
8. Posem
tota la massa que hem fet amb els ingredients en un motlle.
Finalment, la
posem al forn.
20
minuts. Després ja estarà llesta per tastar-la.
Ummmmmm que bona!!!!
EN JOAN EN ENSENYA A FER OUS DE NÚVOL.
Ous de núvol
Nº de persones: 1 persona.
Ingredients: 1 ou.
Utensilis: Batedora, bol, paper
de forn, plata de forn, forn i gots.
Preparació:
1.Separem la clara del rovell i
posem el rovell en un got petit.
2.Després posem la clara en un
bol i després la posem a punt de neu.
3.Tot seguit, posem en una
plata de forn paper de forn i posem la clara ja a punt de neu a sobre.
4.Després, ho posem al forn una
estona i després posem el rovell a sobre la clara.
5.Tornem a posar-ho una estona
més al forn i ja ho podem menjar.
Bon profit!!!!
Joan
5é
EN RUBEN ENS PROPOSA UNA FUSIÓ
EN RUBEN ENS PROPOSA UNA FUSIÓ
La hamburguesa pizza
Les persones que poden menjar aquest plat son 3 o 4 persones.
Ingredients que necessitem:
Hamburgueses, ous, formatge ratllat i pa d’hamburguesa.
Utensilis: Paella, Microhones, forn i plats
I ara us diré la preparació:
1º Les hamburgueses s’han de
descongelar al microhones,peró només si les has posat al congelador.
2º Mentres es descongelant les
hamburgueses posem el pá i el formatge ratllat al forn.
3º Quan s’han descongelat les
hamburgueses les poses a la paella amb oli, peró abans de posar-les cal fer un
forat al mig de l’hamburguesa amb un motllo rodo o un got petit si no teniu
motllo.
4º Ara es hora de treure el pa del forn
amb el formatge desfet i posar-lo en un plat.
5º Un cop ben fregida l’hamburguesa
posarem l’ou a dins del forat de l’hamburguesa i el fregim.
Un cop fet tot ho posem al pan amb formatge i a menjar!!!!!
Que aprofiti tothom J!!!!
EN JOSEP OPTA PELS CRÊPES!!!
|
El nombre de persones que poden menjar una massa de crep és entre
1-6 persones.
Els ingredients que necessites són:
250g de farina, 3 ous, un got petit o dos d’oli, licor, sucre, llet, i sal.
Els utensilis que necessites són:
Una cullera, un got, una balança, un bol, una batedora, una taula per
treballar a sobre, una paella i una espàtula.
Preparació:
1: has de batre tots els ingredients.
2: després, has de posar un got de massa bastant gran a la paella.
3: després, posa la paella a la vitro i esperes que estigui cuinat.
4: quan estigui cuinat amb l’espàtula la gires i esperes.
5: quan les dues cares estan ben cuinades, poses xocolata o el que a tu t’agradi
més.
6: quan ja hagis acabat, el menjar estarà preparat.
LA MARTINA ENS DIU COM ES FA LA SALSA...
CARBONARA
La
carbonara ho poden menjar 4 persones.
INGREDIENTS:1
paquet de bacó, sal i oli, 8 grapats de pasta, un pot de nata i una
mica de pebre.
Utensilis: 1
cullera de fusta, una cassola, una paella i un escorredor.
Passos
:
1-
Poses oli a la paella i quan estigui calenta tires el bacó.
2-
Poses aigua a la cassola i quan bulli li tires la pasta i la sal.
3- Al bacó, li tires una mica de sal i pebre.
4-
Quan el bacó estigui torrat, li tires un pot de nata.
5-
Quan la pasta estigui feta la poses a l'escorredor.
6-
Després, quan ja estigui det el bacó i la pasta, ho ajuntes i ho
barreges.
LA MATILDE ENS PROPOSA UNA...
Amanida
de pasta amb salsa rosa!!
El
número és de 3 persones.
Els
ingredients són: 3 grapats de pasta en forma d'espiral, 2 llaunes de
tonyina, 1 llauna de blat de moro, 1 llauna
d'olives, avecrem, oli i sal. I per la salsa rosa són: quètxup i
maionesa.
Els
utensilis són: una pala de fusta per remenar la pasta, un bol gran,
un colador i una olla plena d'aigua. I els utensilis de la salsa rosa
són: un bol petit i una cullera petita.
Preparació:
- Poses l'aigua al foc. Per distreure't pots posar la taula.
- Una vegada l'aigua estigui bullint, has de posar la pasta i seguidament, poses l'oli, la sal i l'avecrem.
- Mentre la pasta es va fent, per distreure't pots fer la salsa. La salsa es fa barrejant el quètxup amb la maionesa en un bol petit.
- Quan la pasta estigui feta, la poses al colador i coles l'aigua.
- Després, poses la pasta en un bol gran.
- I per últim, poses les llaunes de tonyina al bol amb la pasta, el blat de moro i les olives. Ho remenes tot i ja tens l'amanida de pasta, amb salsa rosa !!
L´ ARNAU ENS DIU COM FER UN KEBAB.
KEBAB
El
Kebab és per una persona.
INGREDIENTS:
Necessites 2 grapats de carn, 1/2 got de salsa rosa, 55g de ceba i
una mica d'enciam.
UTENSILiS:
unes pinces i una cullera.
PREPARACIÓ:
1-
Primer agafes un pa de pita, el mulles i, més tard el torres.
2-
Agafes 2 grapats de carn.
3-
Després, agafes 1 pot de salsa rosa ja preparada.
4-
Acuntinuació, agafes una mica d'enciam.
5-
Has d'agafar els 55g de ceba.
6-
Aquests ingredients els col·leques dins del pa de pita.
7-
JA TENS FET EL KEBAB!!!!!!!!!!
LES MADUIXES AMB NATA DE L´ALÍCIA!!
Recepta: MADUIXES AMB NATA
Aquest menjar és per 1 persona. Els ingredients
necessaris per fer aquest postre tan bo són:
· Maduixes
· Nata
· Sucre
· I per decorar, alguns fideus de xocolata.
Els utensilis són:
· Un plat
· Una forquilla o
una cullera
· Un ganivet.
1. Agafem les maduixes i les netegem.
2. Tallem les fulles i tallem les
maduixes al nostre gust 3. Li posem la nata, el sucre i decorem el postre amb fideus de xocolata.
5. I ara ens les mengem!!
ESPERO QUE T’ HAGI QUEDAT BONÍSSIM!!!!!
L´ARRÒS DE LA LUA
ARRÒS
AMB TOMÀQUET
Aquest
arròs amb tomàquet és per a tres persones.
Necessitem
els següents ingredients:
1. Arròs
2.
Tomàquet de pot
3.
Una tassa d'arròs per persona
Els
utensilis que necessitarem seran aquests:
1. Una
olla
2.
Un colador
3.
Un plat
4.
Una cullera (millor que sigui de fusta)
PREPARACIÓ:
Agafem
una olla i hi aboquem tres grapats ben grans. Acte seguit, hi aboquem
el doble de tasses d'aigua a l'olla.
Llavors
posem l'olla d'arròs al foc.
Quan
l'aigua ja s'ha evaporat agafem un colador i colem l'arròs.
Després,
aboquem en una altra olla petita tomàquet i ho escalfem.
Llavors
ho barregem, l'arròs amb el tomàquet amb l'ajuda d'una cullera.
Després
d' això, ja està llest!!! A menjar un bon arròs amb tomàquet!!!!
LUA 2017
LA PAELLA DE L´ÀLEX R.
PAELLA
Nº de
persones: 4 persones.
Ingredients:
Arròs, gambes, calamars, aigua, sal, salsa, sofregit de ceba amb tomàquet.
Utensilis: Una
paella, llenya, una llosa i una cullera gran.
Preparació:
1.Calentes
el sofregit de ceba amb tomàquet a la llenya.
2.Quan
estigui sofregit, li afegeixes les gambes i els calamars.
3.Després,
li afegeixes l’arròs i l’aigua.
4.La
deixes 20 minuts a la llenya i li vas
afegint la sal.
5.Després
dels 20 minuts, la mires i, si està ben feta, ja la pots treure de la brasa.
6.I per
últim li fiques la sal.
BON PROFIT!!!
ÀlexR.
L´ALBERT ENS DIU COM CUINAR UN BON LLUÇ
El
lluç verd
Aquest
lluç és per cinc persones.
Els
ingredients que necessitem són: un lluç, olives, uns quants talls medusa i de sèpia.
El
material que necessitem és: una planxa, una batedora, ganivets i una olla.
Primer
de tot, agafem un tros de lluç, el tallem em forma de filet i el poses a
bullir.
Agafes
olives, els hi treus el pinyol i amb la carn de les olives les tritures.
Désprés agafes talls de sèpia i de
medusa i els poses a fregir.
Un
cop fets els ingredients, poses la crema d’olives a sobre del lluç. A
continuació, poses els talls de medusa i de sèpia per el voltant.
BON PROFIT!!!
L´ÀLEX EN EXPLICA COM FER UN...
EL
PASTIS DE TRES XOCOLATES
Aquest menjar el poden menjar 8 persones.
Necessites: un paquet de “Marbu dorada” xocolata blanca, xocolate amb llet,
xocolate negra, una olla calenta, un motlle i un morter.
1.Agafa el paquet de “Marbu Dorada” i el morter.
2.Aixafa les “Marbu Dorada” amb el morter.
3.Posa les “Marbu Dorada aixafades al motlle.
Després a la nevera una hora.
4.Seguidament, desfés la xocolata blanca a la olla
calenta.
5.Posa la xocolata blanca al motlle amb les galetes
“Marbu Dorada” de base.
6.Després desfés la xocolata amb llet i que es
refredi una hora mes a la nevera.
7.Afegeix la xocolata amb llet mentre desfàs la xocolata negra.
8.Que reposi
una hora a la nevera.
9.Afegeix la xocolate negra.
10.Deixes el pastís una hora reposant a la nevera.
11. Al final, quan estigui feta, una hora fora de la
nevera.
Que t’hagi sortit bé i que t’agradi!!!
Gràcies.
BON PROFIT!!!